Online Inschrijven

Prijs inschrijving: 15 euro per deelnemer

Je kan online inschrijven voor dit loopevent via de link onderaan. Inschrijven kan online tot een week voor datum. Na inschrijving en betaling, ontvang je van ons een bevestigingsmail, met je startnummer.

Breng de uitgeprinte bevestigingsmail mee en ontvang hiermee je borstnummer met voornaam op de dag zelf. Borstnummers kunnen enkel op de dag zelf afgehaald worden, vanaf 8u30 tot 9u30.

Inschrijven als groep

Lopen met vrienden of collega’s

Wil je inschrijven met je vrienden of collega’s, dan kan dat. Je moet alleen een verantwoordelijke kiezen die de inschrijving én ophaling van de borstnummers op zich neemt.

Als je als groep inschrijft, krijgen alle deelnemers automatisch opeenvolgende borstnummers toegewezen.

Bedrijven die een factuur wensen voor deelname aan de Ghelamco Arena Run, kunnen dit aanvragen via info@ghelamcoarenarun.be.

Opgelet, dit is enkel mogelijk bij een deelname vanaf minimum 20 personen. Inschrijvingen verlopen dan via een specifiek formulier dat u wordt toegestuurd per mail.

DAGVERKOOP

Prijs inschrijving: 18 euro per deelnemer

Indien we niet volzet zijn, bieden we de mogelijkheid om ter plaatse in te schrijven vanaf 8u30 tot uiterlijk 9u30, in de Promenade van de Ghelamco Arena.
Blijf ons volgen op Facebook!

De algemene voorwaarden voor deelname aan de GhelamcoArenaRun in bijgevoegd document – Algemene Voorwaarden.